Kés - Nakiri, Japán Séfkés - Rozsdamentes

Késél: 30 cm
4 995 Ft

Kiváló minőségű, 30 cm hosszú, szuperéles Szakácskés, Nakiri Japán Chef kés. A szakácskés hossza fontos szempont, és a választás gyakran a személyes preferenciáktól, a konyhában végzett feladatok típusától és a keze méretétől függ.

Elérhetőség: Készleten
Cikkszám
HS19946
Elérhető mennyiség
46 db

Egy 30 cm-es hosszú szakácskés számos előnnyel jár:

Sokoldalúság: A hosszabb kések általában több feladatra alkalmasak a konyhában. A 30 cm-es szakácskés a vágási feladatok széles skáláját teszi lehetővé, a szeleteléstől és a kockázástól az aprításig.
Hatékonyság: A hosszabb penge hatékonyabb lehet nagyobb hozzávalók átvágására, kevesebb mozdulattal. Ez különösen hasznos lehet nagy gyümölcsök, zöldségek vagy húsok vágásakor.
Egyirányú vágás: Hosszabb késsel azt tapasztalod, hogy egyetlen mozdulattal többet vághatsz át, ami szebb vágófelületet képez és csökkentheti bizonyos vágási feladatokhoz szükséges erőfeszítést.
Szeletelés: A szeletelési feladatokhoz gyakran a hosszabb késeket részesítik előnyben, például sültek felvágásához vagy nagy kenyérszeleteléshez. Hosszabb vágásokat és simább vágást tesz lehetővé.
Nagyobb vágási felület: A megnövelt hossz nagyobb vágási felületet biztosít, ami előnyös lehet a jelentős aprítást, darabolást igénylő ételek elkészítésekor.
Professzionális felhasználás: A professzionális konyhákban a szakácsok gyakran hosszabb késeket használnak a hatékonyság és a gyorsaság érdekében. A hosszabb penge gyors és precíz vágásokat tesz lehetővé, ami elengedhetetlen lehet egy forgalmas konyhai környezetben.
Pontosság: Az olyan feladatokhoz, mint a dekoratív vágások vagy bonyolult prezentációk létrehozása, egy hosszabb kés nagyobb irányítást és pontosságot kínál.

További információk
Származási hely Kína
Töltő súly Késél: 30

Nincs kapcsolódó cikk