A Kasmíri Masala felveszi a versenyt a sokkal jobban ismert Tikka vagy Korma társaival, ízvilágában talán még ízletesebb is.
Felhasználási javaslat: Elkészítése gyors és egyszerű: egy pirított apróra vágott hagymára 2-3 evőkanál Kashmíri Masala szószt tegyünk, 3-4 kockázott friss paradicsomot, zöldségzöldjét vagy korianderzöldjét, egy kis vizet, és jól össze kell forralni 10-15 percig alacsony hőfokon, tegyük bele a tetszőleges fő hozzávalót (csirkedarabokat, vagy tengeri hal darabokat) és főzzük még 10-15 percig. Az üvegben 10-12 alkalomra elegendő fűszerszósz van.
Mesterséges anyagokat, tartósítószert nem tartalmaz!
Származási hely | Egyesült Királyság |
---|---|
Töltő súly | 260 g |
Minőségét megőrzi | 2025. jún. 19. |
Összetevők | koriander, fokhagyma, gyömbér, chili, só, tamarind, mustár, növényi olaj, vegyes fűszerek, tejsav, citromsav, destillált ecet, színezék E129. |