Jamaikai Jerk - Barbecue Szósz - Encona

142 ml
1 895 Ft

A Jamaikai Jerk Barbecue Szósz egy ízletes, fűszeres, édeskés közepesen csípős Grill- és Barbecue Szósz. A jellegzetes Jerk fűszerek mind megtalálható benne, amitől a Grillezett, BBQ húsok igazán izgalmasak lesznek.

A jamaikai stílusú Jerk BBQ szósz merész és összetett ízprofiljáról ismert, amely egyesíti a csípősséget, az édességet és az aromás fűszereket. 

Elérhetőség: Készleten
Cikkszám
BS1166
Minőségét megőrzi
2025-05-31
Elérhető mennyiség
1 db

Ez egy sokoldalú szósz, amely jellegzetes karibi csavart kölcsönöz különféle ételeknek, így népszerű választás azok számára, akik élvezik a fűszeres és ízletes ízeket ételeikben.

Vegánok és Vegetáriánusok részére is ajánlott.

 

Felhasználási javaslat:  Használjuk csirke- és sertéshúsok sütés/grillezés/BBQ előtti pácolásra, valamint sütés/grillezés közbeni kenegetésére.

 

Grill/Sült/BBQ Csirke: vond be a csirkedarabokat vagy egész csirkét a Jerk BBQ szósszal, és grillezd ezzel a szósszal a fűszeres és füstös ízért.

Grill/Sült/BBQ Sertés: Pácold a sertéshús darabjait, például a tarját vagy a szűzpecsenyét ebben a szószban, és lassan süsd/grillezd meg, az eredmény pedig zamatos, ízletes sertéshús lesz.

Grill/Sült/BBQ Zöldségek: Használd a szószt zöldségek, például paprika, hagyma és cukkini pácolásához, hogy fűszeres grillezett zöldségkeveréket készíthess a grillhúsok mellé.

Tofu és Tempeh: A vegetáriánusok és vegánok használhatják a szószt tofu vagy tempeh pácolására, hogy ízletes növényi alapú alternatívát fogyaszthassanak.

Szendvicsek: Csepegtess egy kis Jerk Szószt a Szendvicsfeltétekre, ettől ízletesebb lesz pl. a felvágott.

Pizzafeltét: Csepegtess Jerk Szószt a frissen elkészült Pizzára, az extra ízcsavarért.

Kísérletezz: Légy kreatív, ha olyan ételekben használod, ahol a fűszeresség határait szeretnéd feszegetni.

További információk
Származási hely Egyesült Királyság
Töltő súly 142 ml
Minőségét megőrzi 2025. máj. 31.

Nincs kapcsolódó cikk