Hoisin Szósz - Barbecue és Grill Szósz - Amoy

200 ml
1 395 Ft
A Hoisin szósz egy mélysötét színű szósz, édes-sós-csípős-savanyú ízvilágú. Grillezett húsok mázaként, grillezés közben a húst kenegetve, vagy a már kisült húsok mellé mártogató szósznak. Egészben sütött csirke, sütés közbeni kenegető máza.
Elérhetőség: Nincs raktáron
Cikkszám
HS8230
Elérhető mennyiség
0 db
Raktárunkba érkezik
2024-07-31

A Hoisin Barbecue szósz egy sűrű, pikáns szósz, a kínai konyhában elterjedt a használata. A mélysötét színű szósz édes-sós-csípős-savanyú ízvilágú, Kína szerte más és más, de a fő hozzávalók mindig ugyanazok, a fermentált (erjesztett) szójabab, chili, fokhagyma, ecet és só.

Felhasználási javaslat:  Grillezett húsok mázaként, grillezés közben a húst kenegetve, vagy a már kisült húsok mellé mártogató szósznak. Tavaszi tekercsek egyik mártogató szósza (a másik a chiliszósz), Stir Fry (wokkozott) kínai ételekhez adagolva, főleg a kantoni ételekhez. Kacsasültekhez (főleg a pekingi kacsa), sült sertéshúsokhoz, általában sült húsokhoz nagyszerű mártogató szósz. Egészben sütött csirke, sütés közbeni kenegető máza.

További információk
Származási hely Hong Kong (Kína)
Töltő súly 200 ml
Minőségét megőrzi 2026. ápr. 30.
Összetevők cukor, fermentált szójabab dara 36,5% (szójabab, búza só, víz), rizsecet, víz, fokhagyma, színezék: karamell (E150a), só, szezámolaj, chili.

Nincs kapcsolódó cikk