Hawaii Zöld Tengeri Só - Bamboo Jade

695 Ft
A Napenergiával kiszárított Molokai tengeri só kimagaslóan gazdag ásványi anyagokban. Ezt telítik, itatják át Organikus Bambusz levél kivonatokkal. A Bambusz gazdag aminosavakban, antioxidánsokban és vitaminokban, amiért Ázsiában évezredeken át előszeretettel használták egészségmegóvás érdekében. Friss, igazi kulináris élményt nyújtó só.
Elérhetőség: Készleten
Csak %1 maradt
Cikkszám
S0000500
Minőségét megőrzi
2099-12-31

Az "Ohe Salt" Hawaiiból kombinálja az ősi hawaii és a bevándorolt Kínai közösségek tapasztalatait mind kulináris, mind egészségmegóvó tekintetben. A Napenergiával kiszárított Molokai tengeri só kimagaslóan gazdag ásványi anyagokban. Ezt telítik, itatják át Organikus Bambusz levél kivonatokkal. A Bambusz gazdag aminosavakban, antioxidánsokban és vitaminokban, amiért Ázsiában évezredeken át előszeretettel használták egészségmegóvás érdekében. Friss, igazi kulináris élményt nyújtó só.

Felhasználási javaslat: Wokkozott ételekben előnnyel használjuk, de próbáljuk ki salátákon, vagy pl. a koktélpohár szélét ezzel a sóval díszíteni egy igazi különleges koktélhoz. Sushihoz melegen ajánljuk, de más halételekhez is jól illik, de még a csirkehús ételek is izgalmas ízt kapnak tőle.

További információk
Származási hely Magyarország
Minőségét megőrzi 2099. dec. 31.
Összetevők tengerisó, pálmalevél kivonat

Nincs kapcsolódó cikk