Hawaii Vörös Só - Alaea

595 Ft
A Hawaii Alaea Só Közel 80 féle természstes ásványi anyagot, köztük magnéziumot, potasszumot, vasoxidokat tartalmaz, melyek legtöbbje hiányzik az iparszerűen előállított asztali sókból. Csonterősítő, és vérnyomás szabályzó hatása van.
Elérhetőség: Készleten
Csak %1 maradt
Cikkszám
S0000300
Minőségét megőrzi
2099-12-31

A tradícionális Hawaii sókészítés méltán híres változata ez az Őslakosok által évszázadok óta előállított sókülönlegesség. Vulkanikus alaea agyag gödrökben szikkasztott tengeri só, melyet Hanapepe és Kauai leszármazottjai készítik. Közel 80 féle természstes ásványi anyagot, köztük magnéziumot, potasszumot, vasoxidokat tartalmaz, melyek legtöbbje hiányzik az iparszerűen előállított asztali sókból. Csonterősítő, és vérnyomás szabályzó hatása van. A kozmetika ipar használja arcmaszkokban, bőrradírokban, mert a bőr abszorbálja hasznos összetevőket és méregtelenít. Kevesebb szódiumot tartalmaz, mint az asztali só. A robusztos íze értékelt ízesítővé teszi a mindennapi ételkészítésben. Óvatosan, kitapasztalva használjuk, jóval kevesebb kell belőle, mint a megszokott konyhai sókból.

Felhasználási javaslat: Húsok ízesítésére, mint sült sertéshús, vagy főtt sertéshús, de marhahúshoz is jól illik. Halételek sózására kiváló. 

Minőségét korlátlan ideig megőrzi

További információk
Származási hely Hawaii - USA
Minőségét megőrzi 2099. dec. 31.
Összetevők tengeri só, Alaea agyag

Nincs kapcsolódó cikk