Halszósz - Prémium-Gold - OYSTER

700 ml
1 895 Ft
Az Oyster Halszószgyártó cég Prémium - Arany minőségű Halszósza, gazdaságos, nagyobb kiszerelésben. Ha egyszer valaki összahasonlítja a kommerz halszószokkal, akkor megérti miért kell ezt vagy ehhez hasonlókat vásárolni.
Elérhetőség: Készleten
Cikkszám
HS8198
Minőségét megőrzi
2025-09-11
Elérhető mennyiség
9 db

Az Oyster Halszószgyártó cég Prémium - Arany minőségű Halszósza, gazdaságos, nagyobb kiszerelésben. Ha egyszer valaki összahasonlítja a kommerz halszószokkal, akkor megérti miért kell ezt vagy ehhez hasonlókat vásárolni. Természetes erjesztési folyamatban 18 hónapig érlelik, első csapolásból származó halszósz, mesterségesen hozzáadott adalékok nélkül palackozzák, a fehérjetartalma kimagaslóan magas, 12%! Jellemző rá a tiszta ízű jellegzetes halszósz aroma.

Felhasználási javaslat: Szinte minden Távol-keleti országban alapvető hozzávaló, sokszor sózás helyett használják. A felhasználása szinte végtelen, kiindulva a vietnami sülcsirke darabkákból, ahol csak a cukor és a halszósz az ízesítés, a thaiföldi ételekig. Próbáld ki grillezett csirkeszárnyakon, sülthalakon, tenger gyümölcsein, sült vagy grillezett garnéla rákokon, tavaszi tekercseken, sült sertéshúson, sült kolbászon, de még a francia hagymaleves is extra dimenzióba lép ezzel a szósszal. Minden Wokban készült Távol-keleti ételhez kötelező szinte. Kiváló páclevekben, otthon készített szószok hozzávalójaként, tonhalas szendvicsekre locsolva, saláta öntetekben, de még a spagetti paradicsomos szószában is. Természetesen a Vietnami Pho leves sem igazi nélküle.

További információk
Származási hely Thaiföld
Töltő súly 700 ml
Minőségét megőrzi 2025. szept. 11.
Összetevők Szardella hal 67%, só, cukor

Nincs kapcsolódó cikk