Gyömbér golyócskák szirupban - Xinxian

240 g
1 795 Ft
A kandírozott, szirupban eltett gyömbér, minden egészségünknek fontos tulajdonságát megőrizve, kellemes, fogyasztható, sőt élvezetes formája a gyömbér fogyasztásának.
Elérhetőség: Készleten
Cikkszám
HS8862
Minőségét megőrzi
2025-06-30
Elérhető mennyiség
4 db

A kandírozott, szirupban eltett gyömbér, minden egészségünknek fontos tulajdonságát megőrizve, kellemes, fogyasztható, sőt élvezetes formája a gyömbér fogyasztásának. Kis golyókká formálva, a szirup konzerváló hatására megőrizve a gyömbérben található minden fontos, egészségünkre jótékony hatással bíró ásványi anyagokat, vitaminokat. Csak a fiatal, friss gumóképződményekből készített, Dél-Kínában termesztett és szüretelt gyömbérből kerül az üvegbe. Ettől ilyen gyönyörűen aranybarna a színe, jellegzetes a maga kellemes gyömbérízével, élvezhető bárhol, ahol használjuk.

Felhasználási javaslat: Szeleteljük fagylaltba, süteményekbe, pudingokba a kellemes gyömbér ízért. A megmaradt sziruppal pedig mázat képezhetünk a süteményeken. Apróra vágva kiváló gyümölcssalátákba, vagy az Ázsiai Stir Fry (Dobva-Rázva) ételekbe, főleg a Wokban készültekbe. Meglepően finom lekvárokban, ázsiai ihletésű szószokban, BBQ szószokban, Chutney-ban, de még égetett szeszek ízesítésére is.

További információk
Származási hely Kína
Töltő súly 240 g
Minőségét megőrzi 2025. jún. 30.
Összetevők cukor 57%, gyömbér 43%.

Nincs kapcsolódó cikk