Afrika északi részét idéző ízvilágot teremtünk, ha ezt a grill fűszerpác keveréket használjuk.
Felhasználási javaslat: Főleg bárány, marha és csirkehúsoknál. Grillezés előtti pácolásra keverjük el a fűszerkeveréket oliva olajban, és a húst hagyjuk pihenni 1-2 órát, lehetőleg műanyag zacskóba téve, hogy a pác átjárja a hús minden részét.
Tartósítószert és adalékanyagokat nem tartalmaz.
Afrika északi részét idéző ízvilágot teremtünk, ha ezt a grill fűszerpác keveréket használjuk.
Felhasználási javaslat: Főleg bárány, marha és csirkehúsoknál. Grillezés előtti pácolásra keverjük el a fűszerkeveréket oliva olajban, és a húst hagyjuk pihenni 1-2 órát, lehetőleg műanyag zacskóba téve, hogy a pác átjárja a hús minden részét.
Tartósítószert és adalékanyagokat nem tartalmaz.
Származási hely | Magyarország |
---|---|
Minőségét megőrzi | 2025. dec. 7. |
Összetevők | só, hagyma, fokhagyma, chili, fahéj, bors, petrezselyem, szegfűbors, római kömény. |