Karakteres, markáns, rusztikus ízvilágot képviselő húspác.
Felhasználási javaslat: Marha-, és sertéshúsok pácolására használjuk. Keverjük olajjal és vörösborral, vagy citromlével, ízlés szerint, és hagyjuk a húst pihenni ebben a páclében pár órát, vagy egy éjszakát a hűtőben.
Karakteres, markáns, rusztikus ízvilágot képviselő húspác.
Felhasználási javaslat: Marha-, és sertéshúsok pácolására használjuk. Keverjük olajjal és vörösborral, vagy citromlével, ízlés szerint, és hagyjuk a húst pihenni ebben a páclében pár órát, vagy egy éjszakát a hűtőben.
Származási hely | Magyarország |
---|---|
Minőségét megőrzi | 2025. szept. 8. |
Összetevők | tengeri só, bors, paprika, koriander, mustármag, szárított zellergumó, zöldségkeverék. |