Gránátalma öntet - CEREN

340 g
1 795 Ft
Felhasználási javaslat: Öntsük fagyi gombócokra, süteményekre, édességekre. Csöpögtess egy kicsit a reggeli natúr joghurtodba, vagy a zabkásádba, és máris finomabb és élvezhetőbb lesz az egészséges reggelid. Nagyszerű salátaöntetekbe keverni, és egy kicsit savanyúra készíteni.
Elérhetőség: Készleten
Cikkszám
HS71086
Minőségét megőrzi
2025-07-05
Elérhető mennyiség
17 db

Gránátalma leve besűrítve, egy kis édesítővel feljavítva, és máris kaptunk egy finom, csodálatos színű édes öntetet sokoldalú felhasználási lehetőségekkel. És akkor még meg sem említettük egészséges tulajdonságait, antioxidáns tartalmát.

Felhasználási javaslat: Öntsük fagyi gombócokra, süteményekre, édességekre. Csöpögtess egy kicsit a reggeli natúr joghurtodba, vagy a zabkásádba, és máris finomabb és élvezhetőbb lesz az egészséges reggelid. Nagyszerű salátaöntetekbe keverni, és egy kicsit savanyúra készíteni, pl. vinegrette receptet követve, húspácokhoz adva izgalmas sülthús lesz azeredmény. Húsgombócok mellé öntve jól egyensúlyozza a sós-édes ízeket.

Koktélok, házi üdítők, frissítők kiváló alapanyaga. Próbáljuk ki szódával, ha nem elég édes, adjunk cukrot, mézet hozzá.

További információk
Származási hely Törökország
Töltő súly 340 g
Minőségét megőrzi 2025. júl. 5.
Összetevők gránátalma koncentrátum 60%, glukóz-fruktóz szirup, savszabályzó E330 (citromsav), tartósító: E202, E211, színezék E163 (veszélytelennek számít).

Nincs kapcsolódó cikk