Gochujang - Koreai Chilipaszta - O'Food

500 g
2 950 Ft
A Gochujang a koreai mindennapi főzés tartópillére. Használjuk mindenféle ázsiai, nem csak koreai ételek ízesítéséhez. Húsok pácolására, a páclébe keverve kiváló, pl. koreai Bulgogi húsokhoz. Készítsünk belőle mártogató szószokat más hozzávalókkal keverve, vagy csak magában. Kanalazzunk belőle a levesekbe, a főzelékekbe, a főtt virsli, kolbász, sonka mellé. Kenjük szendvicsekbe, közvetlen a húsra, és a legunalmasabb felvágottat is megbolondítja.
Elérhetőség: Készleten
Cikkszám
HS9325
Minőségét megőrzi
2025-02-10
Elérhető mennyiség
12 db

A Gochujang a koreai mindennapi főzés tartópillére. Imádjuk az effajta ízekben a spektrumot, a kifinomultságot. Ma már szinte minden ázsiai Stir Fry (Dobva-Rázva) ételbe belecsempészünk egy-egy kiskanállal. Ez az erjesztett szójababból, ragacsos barnarizsből és chiliből készült csípős és zamatos szósz megérdemelten foglal állandó helyet a hűtőnkben. Viszonylag hosszú a felbontás utáni szavatossági ideje, ha hűtőben tároljuk felbontás után, csak az erőteljes kéregképződés, a kiszáradás, vagy a durva elszíneződés miatt dobjuk ki.

Felhasználási javaslat: Használjuk mindenféle ázsiai, nem csak koreai ételek ízesítéséhez. Húsok pácolására, a páclébe keverve kiváló, pl. koreai Bulgogi húsokhoz. Készítsünk belőle mártogató szószokat más hozzávalókkal keverve, vagy csak magában. Kanalazzunk belőle a levesekbe, a főzelékekbe, a főtt virsli, kolbász, sonka mellé. Kenjük szendvicsekbe, közvetlen a húsra, és a legunalmasabb felvágottat is megbolondítja.

További információk
Származási hely Dél-Korea
Töltő súly 500 g
Minőségét megőrzi 2025. febr. 10.
Összetevők tápióka szirup, víz, barnarizs, piros chili őrlemény 11,4%, só, alkohol, szójabab, fokhagyma, hagyma. Nyomokban búzát tartalmazhat.

Nincs kapcsolódó cikk