A Gochugaru Chilit a csípősség és az édes Chiliíz egyaránt jellemzi. A Kimchi kihagyhatatlan ízesítője. Vibráló piros szín, selymes chili íz, csiklandósan pikáns csípősség, ez a Gochugaru Chili. Koreában ez "A" chili, mást nem ismernek el.
A Gochugaru Chilit a csípősség és az édes Chiliíz egyaránt jellemzi. A Kimchi kihagyhatatlan ízesítője. Vibráló piros szín, selymes chili íz, csiklandósan pikáns csípősség, ez a Gochugaru Chili. Koreában ez "A" chili, mást nem ismernek el.
Felhasználási javaslat: Kimchi készítésére, csípős koreai ételek, mint levesek, raguk pl. Sundubu jjigae, uborka saláta, Gochujang készítésére, stb. Használjuk még magyaros ételek ízesítésére, mert a Koreai konyha ízesítése csípősség tekintetében, hasonlít a magyar konyhára.