Fleur de Sel - Sópehely Guérande

695 Ft
Só Virága magyarul, ritka és különleges Tengeri só, nem tisztított, csakis kézi erővel kitermelt só, legfőképp Franciaország Guérande vidékéről. Ki ne látta volna Jamie Olivert lazán meghinteni Fleur de Sel-lel egy ínycsiklandozó salátakreációt? Az ételre, salátára szórva megolvad és átadja különleges ízét az ételnek.
Elérhetőség: Készleten
Csak %1 maradt
Cikkszám
S0001000
Minőségét megőrzi
2027-12-31

A "Fleur de Sel", a Só Virága magyarul, ritka és különleges Tengeri só, nem tisztított, csakis kézi erővel kitermelt só, legfőképp Franciaország Guérande vidékéről. Íze egyedülálló, ásványi anyagokban nagyon gazdag, összetételében pedig komplexebb a sima asztali sónál, főleg a magnézium, a kálcium, a vas és a jódtartalmát kell kiemelni. Híres Séfek megőrülnek a Fleur de Sel-ért, szinte minden ételt befelyezéskor ezzel szórják meg. Hát ezért mondják a Gourmadok, hogy a Fleur de Sel maga az Óceán íze.

Felhasználási javaslat: Nem főzési sónak ajánljuk, hanem azután az ételre szórva. Ki ne látta volna Jamie Olivert lazán meghinteni Fleur de Sel-lel egy ínycsiklandozó salátakreációt? Az ételre, salátára szórva megolvad és átadja különleges ízét az ételnek. 

További információk
Származási hely Franciaország
Minőségét megőrzi 2027. dec. 31.
Összetevők tengeri só

Nincs kapcsolódó cikk