A Thai Citromnád a legjellegzetesebb ízesítés Dél-Kelet Ázsiában. Ha nincs friss kéznél, akkor a porított változatát javasoljuk használni. Levegőn szárítják, majd megőrlik. Felhasználási javaslat: Szinta az összes Thai ételbe illik. Tom Yum, Tom Kha vagy a Pad Thai, bármilyen kókusztejes, csípős thai leves ízesítésére kiváló. A három klasszikus thai Curry pasztában megtalálható, mint alapanyag.
A Thai Citromnád a legjellegzetesebb ízesítés Dél-Kelet Ázsiában. Ha nincs friss kéznél, akkor a porított változatát javasoljuk használni. Levegőn szárítják, majd megőrlik.
Felhasználási javaslat: Szinta az összes Thai ételbe illik. Tom Yum, Tom Kha vagy a Pad Thai, bármilyen kókusztejes, csípős thai leves ízesítésére kiváló. A három klasszikus thai Curry pasztában megtalálható, mint alapanyag.