Argentina fűszerkeveréke, főleg húsok fűszerezésére, pácolására. Az argentínok gyülölcsös ízesítéssel szeretnek pácolni, gyakran találunk a Chimichurri pácban, a fűszerkeverék mellett, guava-, mango-, narancs-, és passiógyümölcsöket. Van, ahol kókusztejet, lime-levet is öntenek a pácléhez. A keverék általában tartalmaz vöröshagymát, fokhagymát, chilit, szárított paprikát, borsot, zöldfűszereket.
Felhasználási javaslat: Mindenféle húsok pácolására, csirke, sertés, marha, bárány, nyúl, sőt még vadhús marinádnak is. Használhatjuk még raguk, pörköltek ízesítésére, babétekel, lencseételek, csicseriborsó ételek vagy sárgaborsó fűszerezésére.
Adalékanyagot, színezéket, tartósítószert nem tartalmaz!
Származási hely | Magyarország |
---|---|
Minőségét megőrzi | 2026. ápr. 16. |
Összetevők | vöröshagyma, só, petrezselyem, pritamin, bors. |