Chili Savanyúság, Pickles - Zöld Chiliből, Csípős - SWAD
1 395 Ft
Az indiai savanyítási módszer különbözik az európaitól, jóval fűszeresebben, szószosabban készítik. Zöld Chiliből készül kellemes fűszerekkel. Ez a Pickle Indiában az eredeti ízekkel, fűszerekkel, szaktudással készül, hogy elhozza nekünk India csodálatos ízvilágát.
Az indiai savanyítási módszer különbözik az európaitól, jóval fűszeresebben, szószosabban készítik. Zöld Chiliből készül kellemes fűszerekkel. Ez a Pickle Indiában az eredeti ízekkel, fűszerekkel, szaktudással készül, hogy elhozza nekünk India csodálatos ízvilágát.
Felhasználási javaslat: A kész Curry-k mellé kanalazva, szendvicsre kenve. Más ételek mellé is finom, ha egy-egy kanállal a tálalt étel mellé adagolunk belőle.
Kuszkuszhoz, rizshez, csirkehúshoz, sülthalhoz, tenger gyümölcsihez, tésztafogásokhoz.
szendvicsekben, főleg húsos, pl. sonkás, savanyú uborka helyett.
Minden olyan ételben, ahol a savassága kiegyensúlyozza a többi hozzávalót, húst, sajtot, stb.
keverj hozzá tejfölt, és mártogató szósz készítettél hasábburgonyának, chips-nek.
Saláta öntet, szósz: mixergépben pürésítsd a Pickled mangot, csúrgass hozzá olíva olajat, vagy olvasztott vajat, zöldfűszereket apríts bele, és kész a sültekhez való csodálatos szósz.
Darabokra aprítva add salátákhoz, vagy grillezett húsok mellé tálalva.
felbontás után tartsd hűtőben és fogyaszd el 3 hónapon belül.