A világ egyik legerősebb chilipaprikája, a maga közel 1 millió Scoville erejével. A szárított chili azért előnyös, mert nem veszít az erejéből, viszont könnyebben adagolható, kinek mennyi capsaicin a tűrőképessége. Ízre meglepően gyümölcsös, ugyanakkor határozott erejű. Felhasználási javaslat: mozsárban törve, darálóban őrölve, vagy egészben a pörköltbe, levesbe főzve igazi izzadós kulináris élmény.
A világ egyik legerősebb chilipaprikája, a maga közel 1 millió Scoville erejével. A szárított chili azért előnyös, mert nem veszít az erejéből, viszont könnyebben adagolható, kinek mennyi capsaicin a tűrőképessége. Ízre meglepően gyümölcsös, ugyanakkor határozott erejű. A felhasználásával ajánlatos óvatosan bánni, ha mozsárban törjük, semmiképp ne lélegezzük be a port, ha meg kávédarálóban őröljük, ajánlatos egy maréknyi rizst megőrölni utána, nehogy 1 millió Scoville erős kávéval kínáljuk a vendégeinket.
Felhasználási javaslat: mozsárban törve, darálóban őrölve, vagy egészben a pörköltbe, levesbe főzve igazi izzadós kulináris élmény.