Chili - Naga Jolokia - Extrém Csípős!

750 Ft
A világ egyik legerősebb chilipaprikája, a maga közel 1 millió Scoville erejével. A szárított chili azért előnyös, mert nem veszít az erejéből, viszont könnyebben adagolható, kinek mennyi capsaicin a tűrőképessége. Ízre meglepően gyümölcsös, ugyanakkor határozott erejű. Felhasználási javaslat: mozsárban törve, darálóban őrölve, vagy egészben a pörköltbe, levesbe főzve igazi izzadós kulináris élmény.
Elérhetőség: Készleten
Csak %1 maradt
Cikkszám
AFC000400
Minőségét megőrzi
2025-04-30

A világ egyik legerősebb chilipaprikája, a maga közel 1 millió Scoville erejével. A szárított chili azért előnyös, mert nem veszít az erejéből, viszont könnyebben adagolható, kinek mennyi capsaicin a tűrőképessége. Ízre meglepően gyümölcsös, ugyanakkor határozott erejű. A felhasználásával ajánlatos óvatosan bánni, ha mozsárban törjük, semmiképp ne lélegezzük be a port, ha meg kávédarálóban őröljük, ajánlatos egy maréknyi rizst megőrölni utána, nehogy 1 millió Scoville erős kávéval kínáljuk a vendégeinket.

Felhasználási javaslat: mozsárban törve, darálóban őrölve, vagy egészben a pörköltbe, levesbe főzve igazi izzadós kulináris élmény.

További információk
Származási hely India
Minőségét megőrzi 2025. ápr. 30.

Nincs kapcsolódó cikk