Chili Gyömbér Fokhagyma - Szechuáni Stir Fry Fűszerpaszta - AHG
890 Ft
A Szechuáni konyha jellegzetes ízesítését tükrözi ez a naygszerű Fűszerpaszta, Főzőkrém. Bármilyen alapanyagot választunk: garnélarák, csirke, sertés, marha, zöldség, ezzel a Fűszerkrémmel biztosak lehetünk a sikerben.
A Szechuáni konyha jellegzetes ízesítését tükrözi ez a naygszerű Fűszerpaszta, Főzőkrém. Bármilyen alapanyagot választunk: garnélarák, csirke, sertés, marha, zöldség, ezzel a Fűszerkrémmel biztosak lehetünk a sikerben.
Elkészítési javaslat: Hozzávalók: 1 tasak AHG Szechuáni Chili-Gyömbér-Fokhagyma Fűszerpaszta, 350g választott rák, hús vagy más hozzávaló, 2 teáskanál kukorica keményítő, 2-3 evőkanál olaj, újhagyma karikázva.
Szórd rá a rákra, húsra a kukorica keményítőt, keverd jól össze
Hevíts olajat egy tapadásmentes serpenyőben közepes hőfokra.
Süsd a rákot, húst kevergetve 1 percig
Tekerd le a hőfokot. Add hozzá a Fűszerpasztát és süsd 3-5 percig, amíg megsül.
Díszítsd az újhagyma karikákkal és tálald forrón rizzsel.