Carolina Reaper Chiliszósz - Extrém Csípős - Encona

142 ml
1 995 Ft

A Carolina Reaper szósz egy igazán tüzes csípős szósz, a Carolina Reaper paprikából készül, amely a világ egyik legcsípősebb chili fajtája. Intenzív és perzselő csípősséggel büszkélkedhet, igazi csípős fűszeres ütést ad, amely egyszerre lehet izgalmas és kihívást jelent a csípősség szerelmeseinek.

Elérhetőség: Készleten
Cikkszám
BS1967
Minőségét megőrzi
2025-03-31
Elérhető mennyiség
4 db

Ne feledd, a Carolina Reaper szósz hihetetlenül csípős, csípősebb a csípősnél, ezért kezd kis mennyiséggel, és alkalmazkodj a tűrőképességedhez. Óvatosan bánj vele, ha szükséges, viselj kesztyűt, ha az ételhez kézzel kell hozzáérned.

Felhasználási javaslat:  

Fokozza a csípősséget: Használd takarékosan, így extrém csípősséget adj olyan ételekhez, mint a chili con carne, pörköltek, raguk, a salsa-k, grillételek és a fűszeres, csípős csirkeszárnyak.

Pácok, marinádok: Keverj a  grillezés, sütés előtti pácokba egy kis Carolina Reaper szószt marha- és sertéshúsokhoz, szárnyasokhoz vagy tofukhoz, hogy intenzíven fűszeressé tedd az ételeket.

Mártogatószósz: Hígítsd fel majonézzel vagy joghurttal, hogy egy fűszeres/csípős mártást kapj a sült krumplidhoz, sült falatkáidhoz vagy a zöldségeidhez.

Italok: Bloody Marys: Keverd össze paradicsomlével, vodkával és egy kis Carolina Reaper szósszal, hogy extra csípős Bloody Mary koktélt kapj. Más italokba, koktélokba is hatásos, ahol csípősség a cél.

Csípősség növelése: Adj hozzá egy-két cseppet levesekhez, pörköltekhez vagy szószokhoz, hogy javítsd az általános ízprofilt, csípősséget.

Taco és Burrito töltelékek: Csepegtesd a taco-ra, burritóra vagy quesadillára, hogy igazán csípős fűszeres csavart kapj.

Pizzafeltét: keverj a pizza paradicsomszósz alapba ebből a Carolina Reaper szószból, hogy egy erős, csípős pizzát tálalhass vendégeidnek.

Kísérletezz: Légy kreatív, ha olyan ételekben használod, ahol a fűszeresség határait szeretnéd feszegetni, de mindig légy óvatos az extrém csípősséggel.

További információk
Származási hely Egyesült Királyság
Töltő súly 142 ml
Minőségét megőrzi 2025. márc. 31.

Nincs kapcsolódó cikk