A "Bulgogi" a koreai konyha grillezett, vagy Barbecue-zott marhahúsa, amit alaposan bepáconak előtte ezzel a pácszósszal. A Bulgogi szó szerint azt jelenti, "Tűz hús", variációi a csirkehúsból készült "Dak Bulgogi", vagy a sertéshúsból a "Dwaeji Bulgogi". Koreában a Hamburger pogácsákat is Bulgogi pácszószban érlelik.
Közel ezer éves hagyományra tekint vissza ez a magas szintű ételkészítési módszer, egészen a Joseon Dinasztiáig.
Felhasználási javaslat: húsok grillezés, barbecue-zás, sütés előtti pácolására.
Adalékmentes termék, 3 személyre ajánlott adagot tartalmaz.
Származási hely | Thaiföld |
---|---|
Töltő súly | 50 g |
Minőségét megőrzi | 2024. nov. 21. |
Összetevők | cukor, szójaszósz (víz, szójabab, só, cukor, búzaliszt), fokhagyma, szezámolaj, hagyma, gyömbér, feketebors, szezámpaszta. |