Barnarizs ecet

500 ml
850 Ft
A Barnarizs ecet több ízt hozzáad az ételekhez, és olyan amino savakat tartalmaz, melyek szükségesek az egészséges emésztéshez, és a tépanyagok felszívódásához. Jóval egészségesebb a boreceteknél.
Elérhetőség: Készleten
Cikkszám
HS9383
Minőségét megőrzi
2026-05-15
Elérhető mennyiség
12 db

A barnarizs ecet aranybarna színű, hántolatlan barnarizsből készített ecet. Ennek az ecetnek jóval gazdagabbak a tápérték mutatói, mint a fehérrizs ecetnek. Több ízt hozzáad az ételekhez, és olyan amino savakat tartalmaz, melyek szükségesek az egészséges emésztéshez, és a tápanyagok felszívódásához. Segítenek lebontani a káros toxikus zsírokat a szervezetünkben.

Felhasználási javaslat: Mindenhol, ahol ecetet, rizsecetet használnánk. Sushi rizs ízesítésére kiváló. A rizsecet savassága nem olyan magas, mint a boreceté, ezért bátrabban használhatjuk ételeinkhez, pl. bableveshez, zöldbableveshez, savanyúság eltevéséhez, páclevekbe, stb.

További információk
Származási hely Dél-Korea
Töltő súly 500 ml
Minőségét megőrzi 2026. máj. 15.
Összetevők víz, barnarizs kivonat 6,8%, alkohol, savszabályzók: E260 (ecetsav), E518 (magnézium szulfát só), glukóz, édesítő: isomaltooligosaccharide, sav: E330 (citromsav), élesztő kivonat, antioxidáns: E340 (kálium-foszfát). A foszfátok veszélytelennek számítanak.

Nincs kapcsolódó cikk