Ez egy kiegyensúlyozott keverék, kimondottan a csirkehúsra egyensúlyozva, de mindenféle szárnyashúshoz kiváló.
Felhasználási javaslat: Nemcsak csirkéhez ajánljuk, de minden szárnyasból készült fogásokhoz, legyen az grillezett, rostonsült, vagy kemencében sült madár. Csipetnyi egzotikus ízt varázsol a szárnyas ételünkbe. Ha páclében pihentetjük a húst pár óráig, akkor érdemes szójaszósszal olajjal belekeverni a keveréket és ebben hagyni átitatódni. Ha grillezni szeretnénk, akkor keverjük olajjal a fűszereket, és ezzel kenegessük a húst sütés/grillezés közben.
Származási hely | Magyarország |
---|---|
Minőségét megőrzi | 2026. júl. 23. |
Összetevők | paprika, szegfűbors, só, fokhagyma, feketebors, citromhéj, |