A sok kísérletezés után ideje kipróbálni valami igazán ízleteset, ütőset, főleg akkor, ha a vendégek sorban állnak a grillezett, BBQ-zott húsokért. Ez a kis tasak magasba repíti az ízlelőbimbókat! Tele friss, egzotikus Thai ízekkel, rászokásveszélyes, egész évben elkészíthető ínyencségek egész sorát készítheted vele egyszerűen, gyorsan. Tedd a húst a grillre, BBQ-rs, serpenyőbe, kenegesd ezzel a szósszal, és kész. Ha pácolás mellett döntesz, akkor is egyszerű a dolgod, forgasd meg a húst ebben a szószban, hagyd állni legalább fél órát, és süsd meg. A vendégeid emlegetni fogják a kínálatod.
Felhasználási javaslat: húsok grillezés, barbecue-zás, sütés előtti pácolására. Sütés, grillezés, BBQ-zás közbeni kenegetésre. Bármit is használunk, oldalast, marha- és sertés húsokat, csirkét, vagy más szárnyast, zöldséget, garnéla rákot, de még a sült krumplira is egyszerűen zseniális! Én még a Wokkozott ételekbe is belecsempészek egy kicsit, mint egy titkos hozzávaló, amit nem árulok el senkinek (eddig).
Származási hely | Thaiföld |
---|---|
Töltő súly | 50 g |
Minőségét megőrzi | 2024. szept. 14. |
Összetevők | osztriga szósz (szójabab, búza, osztriga, só), pálmacukor, szójaszósz (szójabab, búza, só), fűszerek (fokhagyma, feketebors, koriander gyökér), halszósz (szardínia kivonat, só, cukor), víz, szójabab olaj, módosított tápióka keményítő. |