Barbecue - Grill Steak Szósz - HB

250 ml
1 895 Ft
BBQ a hétvégén? Akkor ez a szósz feldobja a húsokat. Ez a Barbecue Szósz használatra kész, és fantasztikus aromát ad a grillezett húsoknak,
Elérhetőség: Készleten
Cikkszám
HS8774
Minőségét megőrzi
2025-11-21
Elérhető mennyiség
4 db

Ez egy "Csont szopogatós Szósz",  használatra kész, és fantasztikus aromát ad a grillezett húsoknak, ha ebben pácoljuk sütés előtt, és ha a sült húsokat ezzel kenegetjük sütés közben. De még sütés után is, ezzel kenegetve, finom.

Felhasználási javaslat: Melegen ajánljuk a folyékony füst termékünket, ha nem Barbecue sütési módszerrel sütjük a húst, vagy serpenyőben sült húsokat készítünk, mert ízben kiegészíti a BBQ szószt.

 Az igazi sikert akkor érjük el ezzel a szósszal, ha van türelmünk közepes hőfokon (140-160 C), hosszú ideig sütni a szószban előre pácolt húst fedő alatt, majd újabb szószt kenünk rá a sütési fázis utolsó harmadában a húsra, és fedés nélkül sütjük tovább. Ez a folyamat ideálisan 1,5-2 óra, de akár ennél is több időt vesz igénybe, úgyhogy legyünk türelemmel, mert a septiben sütött hús az a grillhús, nem a Barbecue.

További információk
Származási hely Thaiföld
Töltő súly 250 ml
Minőségét megőrzi 2025. nov. 21.
Összetevők víz, cukor, paradicsompüré, desztillált ecet, só, fekete bors, fokhagyma por, mustár por, salotta hagyma por, E631, E627.

Nincs kapcsolódó cikk