Ez a klasszikus Thaiföldi fogás egyszerűen mennyei. Mindössze 15 perc alatt elkészíthető. Az Aranyszínű rizsszemek a lédús ananászdarabokkal, mogyoróval, és mazsolával nagyon finom, minden gyerkőc kedvence. Készíthetjük egytál ételnek, de egy Ünnepi ebédnél köretnek is fantasztikus. Ez egy nagyszerű módja a maradék rizs felhasználásának.
Ez a klasszikus Thaiföldi fogás egyszerűen mennyei. Az Aranyszínű rizsszemek a lédús ananászdarabokkal, mogyoróval, és mazsolával nagyon finom, minden gyerkőc kedvence. Készíthetjük egytál ételnek, de egy Ünnepi ebédnél köretnek is fantasztikus. Ez egy nagyszerű módja a maradék rizs felhasználásának.
Felhasználási javaslat: Készítsünk belőle 20 perc alatt finom vacsit, köretet.
Elkészítési javaslat: Hozzávalók: 1 tasak Thai Ananászos Rizs Főzőpaszta, 250 g garnélarák vagy bármilyen hús, 1-2 tk olaj, 3 db kicsi hagyma szeletelve, 600 g főtt rizs, 1 konzervdoboz ananász darabokkal kb 400g (ha karika, akkor feldarabolni alaposan), 100 g vegyes zöldség, pl zöldborsó és zsenge sárgarépa, kesú- vagy földimogyoró, mazsola.
Hevíts olajat egy serpenyőben, dinszteld meg a hagymát és a sárgarépát, majd add hozzá a garnélát, vagy az apróra kockázott húst, süsd még 2 percig közepes hőfokon.
Öntsd hozzá a rizst és a Főzőpasztát, süsd kevergetve még 2 percig
Végül add hozzá a zöldségeket (zöldborsót), az ananász darabokat, a mogyorót és a mazsolát.
Kevergetve süsd 2-3 percig, tálald petrezselyemzölddel vagy korianderzölddel díszítve.