Amerikai BBQ Rub és Grill fűszerkeverék

245 Ft
Az Egyesült Államokban a legmeghatározóbb BBQ keverék az édeskés Kansas BBQ. Marhahús (steak) fűszerezésére használják. Grillezéskor, Barbecue sütéskor, roston sütéskor. ez a fűszerkeverék a jó választás, legyen az bármilyen hús, marha, sertés, csirke, őz vagy szarvas.
Elérhetőség: Készleten
Csak %1 maradt
Cikkszám
FK000200
Minőségét megőrzi
2026-05-15

Egyesült Államokban, Kanadában a bennszülött amerikaiak megtanították a bevándorlókat vadhúst sütni lassú, fojtott tűzön, ez Amerika legnépszerűbb sütési módszere. Az Egyesült Államokban a legmeghatározóbb BBQ keverék az édeskés Kansas BBQ. Marhahús (steak) fűszerezésére használják, grillezéskor, Barbecue sütéskor, roston sütéskor. A Barbecue sütési módszer a grillezés és a füstölés közötti hús elkészítési módszer, általában hosszabb ideig, alacsony, 110-130 C-on sütve.

Felhasználási javaslat: A Déli Államokban inkább a komoly Barbecue-zést alkalmazzák előszeretettel, több órán át sütve a húst, míg északabbra, már a nyilt lángon készített gyorsabb grillezés a szokás, de mindkettőre alkalmas ez a fűszerkeverék, legyen az bármilyen hús, marha, sertés, csirke, őz vagy szarvas.

Adalékanyagot, színezéket, tartósítószert nem tartalmaz!

További információk
Származási hely Magyarország
Minőségét megőrzi 2026. máj. 15.
Összetevők só, fokhagyma, chili, feketebors, vöröshagyma, paradicsom, barnacukor, füstsó, paprika

Nincs kapcsolódó cikk