Tésztafőző - Merülő Betét - Rozsdamentes acél, Ø 12 cm - Fanyelű

Ø 12 cm, magasság: 37,5 cm
5 995 Ft
Használd tészta kifőzésére a levesben, vagy forró vízben. Ideális ha a maradék leveshez csak egy kis tésztát kell főzni, mert magában a levesben kifőzhetjük. Ebben a merülő szűrőben főzzük, öblítsük, előfőzzük, vagy visszamelegítjük a tésztát.
Elérhetőség: Készleten
Cikkszám
HS20041
Minőségét megőrzi
2099-12-31
Elérhető mennyiség
9 db

A gyorstészták kifőzésére alkalmas merülő tésztafőző betét. Főzd ki a tésztád a levesben, ez sűríti a levest, de mégsem kell egyben tálalnod. Ellenőrizd pontosan a főzési időt, és ha a tészta kész, csak kiemeled a levesből, vízből. A kínaiak csak ilyen betétben főzik a tésztáikat, mert nehéz eltalálni a tésztaféleségek főzési idejét. Rozsdamentes acélból, masszív fa fogantyúval, mérete: 14x12 cm az edény, nyéllel 34,5 cm magas.

Felhasználási javaslat: tészta kifőzésére a levesben, vízben. Ideális ha a maradék leveshez csak egy kis tésztát kell főzni, mert magában a levesben kifőzhetjük. Ebben a merülő szűrőben főzzük, öblítsük, előfőzzük, vagy visszamelegítjük a tésztát. Használd még zöldségek blanchírozására (a gyors, kicsit hőkezelt zöldségek elkészítése), spagetti főzésére. Ideális, ha két fajta tésztát főzünk egyszerre, különböző főzési idővel, de egy edényben. Tojás főzésére is kiváló, kiemeled, leöblíted, kész. Barátfüle, töltött tészta (Tortellini), vagy kínai wonton batyuk főzésére.

További információk
Származási hely Kína
Töltő súly Ø 12, magasság: 37,5
Minőségét megőrzi 2099. dec. 31.
Atmero 12 cm
Hossz 37,5 cm

Nincs kapcsolódó cikk