Tofu - Bio, Selymes, Puha - Mori-Nu

349 g
1 590 Ft
Ez az egyetlen olyan növényi eredetű élelmiszer, mely minden fontos esszenciális aminosavat tartalmaz, ezért kiváló húspótló, egyenértékű fehérjeforrás. Ez a Tofu Kemény, Merev de még a Selyemtofu kategóriába tartozik, ezért alkalmas kockáravágásra.
Elérhetőség: Készleten
Cikkszám
HS50264
Minőségét megőrzi
2025-02-03
Elérhető mennyiség
13 db

A Tofu egy alacsony zsírtaltalmú, szójababból készített, egészséges hozzávaló. Ez az egyetlen olyan növényi eredetű élelmiszer, mely minden fontos esszenciális aminosavat tartalmaz, ezért kiváló húspótló, egyenértékű fehérjeforrás. Ez a Tofu Kemény, Merev de még a Selyemtofu kategóriába tartozik, ezért alkalmas kockáravágásra. Mivel íze semleges, fűszerezzük bátran.

Felhasználási javaslat: nyersen is fogyasztható salátákban kockára vágva, de süthető, rántható, főzhető, párolható is. Japán, Koreai levesek (Miso leves) finom betétje.

Tárolás: Nem szükséges Hűtőben tárolni, de száraz, hűvös helyen, fénytől védve ajánlott. A maradék tartalmat légmentesen záródó edényben, hűtve tárold, és fogyaszd el 2 napon belül.

GMO mentes! Tartósítószer mentes! Laktóz és Glutén mentes!

További információk
Származási hely USA
Töltő súly 349 g
Minőségét megőrzi 2025. febr. 3.
Összetevők víz, szójabab 9,8%, isolált szója fehérje 2,4%, savszabályzó: E575 (glükono-delta-lakton veszélytelennek számít), Állagjavító: E509 (kálium-klorid veszélytelennek számít).
GMO mentes!Tartósítószer mentes! Laktóz és Glutén mentes!

Nincs kapcsolódó cikk