Tabasco - Scorpion Chiliszósz - Extrém erős!

60 ml
2 995 Ft
Ez a szósz tökéletes választás lehet azoknak, akik szeretik a pikáns és csípős ételeket, és egy különleges, izgalmas ízélményt keresnek. Scoville értéke: 2 millió! (a normál Tabasco szószé kb 50.000) A baráti grillezések nélkülözhetetlen kelléke. Bátorságpróbákra ajánljuk.
Elérhetőség: Készleten
Cikkszám
HS8338
Minőségét megőrzi
2024-11-30
Elérhető mennyiség
1 db

Az Ismert Tabasco Chiliszósz nagyon erős változata. A megszokott Tabasco ízvilágán kívül, édes gyümölcsökkel, Guava, Ananász sűrítményekkel ellensúlyozzák a brutál erősséget. A Scorpio Chili a világ egyik legerősebb chili fajtája, úgyhogy óvatosan a löttyintésekkel! Ez a szósz tökéletes választás lehet azoknak, akik szeretik a pikáns és csípős ételeket, és egy különleges, izgalmas ízélményt keresnek. Scoville értéke: 2 millió! (a normál Tabasco szószé kb 50.000)

A baráti grillezések nélkülözhetetlen kelléke. Bátorságpróbákra ajánljuk.

Felhasználási javaslat: Használjuk a húsok, halak, szárnyasok és tenger gyümölcsei fűszerezésére, de remekül passzolhat zöldségekhez, tésztákhoz és szószokhoz is. A baráti grillezések nélkülézhetetlen kelléke.

További információk
Származási hely USA
Töltő súly 60 ml
Minőségét megőrzi 2024. nov. 30.
Összetevők scorpió chili 40%, desztillált ecet, cukor, guava püré, ananász, só, guava por, ananász por, Tabasco chiloi (desztillált ecet, piros tabasco chili, só).

Nincs kapcsolódó cikk