Rákpaszta - Indonéz Garnélapaszta - Belachan - Jeeny's

1 790 Ft
Erősen halízű, koncentrált rákízű, sós főző paszta. Az Indonéz konyha nagyon fontos alapanyaga. Ez varázsolja a távol-keleti ételeket távol-keletivé. Krillből, apró rákból készítik, főzéssel, fermentálással, szárítással. A horgászok nagy kedvence, állítólag ettől az íztől megvadulnak a halak.
Elérhetőség: Nincs raktáron
Cikkszám
HS16402
Elérhető mennyiség
0 db

Erősen halízű, koncentrált rákízű, sós főző paszta. Az Indonéz konyha nagyon fontos alapanyaga. Ez varázsolja a távol-keleti ételeket távol-keletivé. Krillből, apró rákból készítik, főzéssel, fermentálással, szárítással

Megjegyzés: A horgászok nagy kedvence, állítólag ettől az íztől megvadulnak a halak.

Felhasználási javaslat: Távol-keleti ételek, Curry-k, Szambal-ok fontos hozzávalója. Szinte minden Wokban készült ételhez tehetünk belőle. Sok ázsiai receptben szereplő hozzávaló.

További információk
Származási helyMalájzia
Töltő súly250 g
Minőségét megőrzi2024. ápr. 30.
Összetevőkkukorica keményítő, só, rák (Acetes chinensis, puhatestűek) 9,5%.Nyomokban tartalmazhat halat, kagylókat.

Nincs kapcsolódó cikk