Gordon Ramsey's forralt bor receptje![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() :Gordon az összes fűszert becsavarja egy sajtkészítéshez használt szövetbe, de enélkül is simán nekiállhatunk, legfeljebb rendes szűrőn áteresztjük a nedűt, ha elkészültünk. A fűszeres batyu mehet a felmelegített borba, majd kapjunk elő, és hámozzunk meg egy narancsot! Vágjuk cikkelyekre, és tegyük az edénybe ezeket és a héját is! Egy teáskanál barna cukor is kerüljön bele! Itt jön egy trükk: Gordon egy teáskanálnyi frissen reszelt gyömbért is a lábasba helyezett. Ramsay ráadásként diókat, mogyorót, mandulát pirít, megsózza, és őrölt cayenne borsot és pirospaprikát is szór rá (az övé pimiento fajtából készült, ami egy édesebb fajta, nekünk jó lesz a szegedi vagy kalocsai is). A diókat felmelegíti, és végül egy kis friss rozmaringot is szór rájuk. Ezt a pikáns rágcsálnivalót eszegeti a kiváló téli ital mellé. :Fűszerbatyu: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |