Tandoori Csirke Masala, sütőben sütve5 személy 45 perc (+1 nap) könnyű:India zászlós fogása, eltejedt szinte az egész világban, olyannyira, hogy az angolok a sajátjuknak tekintik. Ez egy igazi „lusta” recept, igaz előkészülni egy nappal előbb kell, legalábbis az eredmény akkor lesz az igazi, de máskülönben csak össze kell keverni a hozzávalókat, a többi a sütő dolga. Nem hiszem, hogy kóstoltam volna ilyen egyszerű, de fantasztikus ízű fogást. Azoknak kimondottan ajánlom, akik most tapogatóznak az egzotikus íz világban, és persze azoknak, akik már olyan tapasztaltak, hogy az összetevőktől megindul a nyál a szájukban. Akkor lássunk neki...
Jó étvágyat! :Tandoori Csirke Masala: 5 csirkecomb1 bögre natúr joghúrt 2 evőkanál barna nádcukor fél citrom leve 2 ½ evőkanál Tandoori Masala fűszerkeverék (kb 20 g) 5 evőkanál növényi olaj 1 evőkanál fokhagymás-gyömbéres fűszerpüré |