Kimchi Ragu Leves - Kimchi Jigae6 fő 40 perc közepes:Nagy kedvenc ez a fogás, főleg a hűvösebb idő beköszöntével. Egy ideig azt hittem, nehéz elkészíteni, de kellemesen csalódtam, igazán egyszerű az elkészítése. Az íze pedig, fenséges, savanykás, csípős, forrón a legfinomabb fogyasztani. Kezdjük!
Jó étvágyat! forrás: https://thewoksoflife.com/2016/03/kimchi-stew/ :Kimchi Jigae: 1 ek olaj1 nagy vöröshagyma, durvára vágva 3 gerezd fokhagyma, szeletelve 500 g sertés húsos hasalja szalonna, nagyobb kockára vágva 1 üveg Wang Kimchi, a levével együtt 1 tk só (ha leveskockát használsz, hagyd ki ezt) 1 tk cukor 1 tk Chili pehely 1 ek Gochujang paszta 5 dl csirke- vagy marha húsleves, csontleves, alaplé (akár kockából) 350 g Tofu, kockázva, vagy vastagra csíkozva 1 tk Szezámolaj 1 újhagyma karikázva |