Satay Csirkemell földimogyorószósszal![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() :Most egy igazán könnyű maláj csirkesaslikot mutatok, szinte csak meg kell grillezni a csirkedarabokat, a mártogató földimogyorószószt készen lehet kapni hozzá. Hogyan készítsd el? Keverd össze a kókusztejet, fokhagymát, a madras curryt, a barnacukrot, sót és a borsot, mindaddig, amíg a cukor feloldódik. Forgasd bele a csirkehús darabkákat, és hagyd állni 2 órát, de ha előre dolgozol, akkor egy egész éjszakát a hűtőben tölthet. Melegítsd elő a grillt, a grillserpenyőt, vagy egy normál serpenyőt közepes hőfokra. Húzd rá a csirkedarabkákat a nyárspálcikákra, és grillezd forgatva 4-5 percig oldalanként. Vigyázz, ne süsd túl, mert rágós lesz a hús. Tálald a felmelegített mogyorószósszal, rizzsel, vagy, amivel jólesik. Jó étvágyat! :Csirke Satay: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |