Koreai Csípős Kimchi Leves 15 perc alatt
2-3 fő
15 perc
könnyű
:
Ízletes, kissé csípős leves, mely készíthető Csirkehúsból, Sertéshúsból vagy Tenger Gyümölcsiből is.
- Forrald fel a fél liter vizet, add hozzá az aprított hagymát és a Kimchi Fűszerpasztát, főzd 1 percig.
- Add hozzá a húst vagy a tenger gyümölcseit és főzd a húst félkészre, majd add hozzá a káposztát is.
- Főzd lassabb tűzön legalább még 5 percig, fedő nélkül, vagy minaddig, míg a hús megpuhult.
Jó étvágyat!
:
Kimchi Leves: 1 tasak Kimchi Fűszerpaszta 50 g 500 ml víz 150 g hús, vagy Tenger Gyümölcsei 100 g káposzta, vagy Kínai kel 1 db kisebb hagyma aprítva újhagyma tálaláshoz, díszítéshez
|