Koreai Csípős Kimchi Leves 15 perc alatt

Korea Személyek száma 2-3 fő Elkészítési idő 15 perc Nehézség könnyű
Koreai Csípős Kimchi Leves 15 perc alatt

:

Ízletes, kissé csípős leves, mely készíthető Csirkehúsból, Sertéshúsból vagy Tenger Gyümölcsiből is.

  • Forrald fel a fél liter vizet, add hozzá az aprított hagymát és a Kimchi Fűszerpasztát, főzd 1 percig.
  • Add hozzá a húst vagy a tenger gyümölcseit és főzd a húst félkészre, majd add hozzá a káposztát is.
  • Főzd lassabb tűzön legalább még 5 percig, fedő nélkül, vagy minaddig, míg a hús megpuhult.

Jó étvágyat!

:

Kimchi Leves:

1 tasak Kimchi Fűszerpaszta 50 g
500 ml víz
150 g hús, vagy Tenger Gyümölcsei
100 g káposzta, vagy Kínai kel
1 db kisebb hagyma aprítva
újhagyma tálaláshoz, díszítéshez