Marokkói Grillezett Csirke Saslikok![]() ![]() ![]() ![]() ![]() :Ez a fűszerezési mód az arab konyhára jellemző, persze mi nem a pálmafák alatt, vagy a tengerparton élvezzük ezeket az ízeket, de azért még lehet különleges az ízlelőbimbóinkra mért hatás. A nagyszerűsége az elkészítésben is jelentkezik, mert csak két fázisból tevődik össze: pácolj - grillezz/süss. Az egyetlen hátulütője az egy éjszakai pácolás, amit értelemszerűen előző este kell megejteni, de ha ez meg van, akkor már nyert ügyünk van, ugyanis a csirkehús magába szívta az összes arab, mediterrán, egzotikus ízt, és amikor a tűzre kerül, már elrontani sem lehet. Persze szénné égetni lehet, de ha odafigyelünk, ez is elkerülhető.
Jó étvágyat! :Csirke Saslik Marokkói Módra: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |