Csicseriborsós Csirke Curry6 fő 1 óra 15 perc közepes:A böjt idején óvatosabban választom meg a menüt, na nem azért mert mélyen vallásos vagyok, hanem azért, mert meg van az értelme a tavasz előtti testi megtisztulásnak. Ez az étel sem hús mentes, valljuk be, a mai ember nem igazán tud, vagy akar meglenni hús nélkül. Zömében laktató és egészséges, a hús is sovány, csirkemell, vagy bőrözött comb. Az íze pedig, egészen egyedülálló.
Jó étvágyat! forrás: http://www.thecrepesofwrath.com :Csicseriborsós Csirke Curry: 2 evőkanál olíva olaj2 csirkemell, vagy 6 db comb, lebőrözve, csontozva 2 db hagyma, aprítva 3 evőkanál zöld curry fűszerpaszta 2 evőkanál Sambal Oelek chiliszósz 1 teáskanál Himalája só 1/2 teáskanál őrölt gyömbér 400 ml Kókusztej 4 dl víz 400 g Csicseriborsó konzerv 1 köteg zöld levélzöldség, tetszés szerinti |