Piccalilly Szendvicskrém - Csípős - Madame Jeanette

290ml
2 375 Ft
Ezt a Piccalilly Krémet fogyasszuk sajtos szendvicsekre kenve, hideg húsos és felvágottas szendvicsekre, pirítósokra. Pizzákra kenve izgalmas, pikáns. Kitűnő még zöldsalátákra, édes-savanyú hatás elérésére ételekben. Eredetileg a zsíros sertéshús okozta teltségérzet enyhítésére is fogyasztották, úgy, ahogy mi magyarok a savanyúságokat.
Elérhetőség: Készleten
Cikkszám
HS75004
Minőségét megőrzi
2024-10-10
Elérhető mennyiség
3 db

A Piccalilli egy savanyúságokból, fűszerekből és mustárból készített krém, aminek az eredete az 1700-as évekre nyúlik vissza. Savanyított zöldségekből készítik és az Angolok hozták haza Indiából. Ez a különlegesség a Surinami Picclillik közül való, mely abban különbözik az angol és az amerikai Piccalilliktól, hogy több fűszert és a Madame Jeanette Chilit tartalmazza. Ez a Chili vetekszik a Habanero csípősségével, a SHU értéke valahol 100.000 és 350.000 közé tehető. Ebben a csípősebb krémben magasabb a Chili tartalom.

Felhasználási javaslat: Ez egy szendvicskrém főleg, használjuk sajtos szendvicsekre kenve, hideg húsos és felvágottas szendvicsekre, pirítósokra. Pizzákra kenve izgalmas, pikáns. Kitűnő még zöldsalátákra, édes-savanyú hatás elérésére ételekben. Eredetileg a zsíros sertéshús okozta teltségérzet enyhítésére is fogyasztották, úgy, ahogy mi magyarok a savanyúságokat. 

További információk
Származási hely Hollandia
Töltő súly 290ml
Minőségét megőrzi 2024. okt. 10.
Összetevők víz, fokhagyma, cukor, savanyúság, hagyma, 10% Madame Jeanette Chili (SHU 100.000-350.000), sárgarépa, búzaliszt, mustár, karfiol, fűszer- és gyógynövények, só, ecetsav, módosított kukorica keményítő, természetes aroma, tartósítoszer: E202 kálium-szorbát (veszélytelennek számít).

Nincs kapcsolódó cikk