Paradicsom - San Marzano, Eredetvédett, Olasz - Solania

800 g
1 795 Ft
A San Marzano Paradicsom az egyik, ha nem a legízletesebb Paradicsomfajta. Eredetvédett (D.O.P) és szigorú feltételekkel szabad termeszteni Campania régióban, Dél-Olaszországban. A konzervdobozokat sorszámozzák, visszavezethetően egészen a termelőig, tehát csak is a legkiválóbb paradicsomokkal tölthetik a konzervdobozokat.Húsos,édes és lédús egyszerre. A vulkáni talaj termőterület garantálja az ásványi anyag gazdagságot, és szinte savasság nélkül. Vékonyhéjú és magszegény paradicsom.
Elérhetőség: Készleten
Cikkszám
GU4537
Minőségét megőrzi
2027-12-31
Elérhető mennyiség
5 db

A San Marzano Paradicsom az egyik, ha nem a legízletesebb Paradicsomfajta. Eredetvédett (D.O.P) és szigorú feltételekkel szabad termeszteni Campania régióban, Dél-Olaszországban. A konzervdobozokat sorszámozzák, visszavezethetően egészen a termelőig, tehát csak is a legkiválóbb paradicsomokkal tölthetik a konzervdobozokat. Húsos,édes és lédús egyszerre. A vulkáni talaj termőterület garantálja az ásványi anyag gazdagságot, és szinte savasság nélkül. Vékonyhéjú, magszegény, hámozott paradicsom.

Felhasználási javaslat: Ez a paradicsom való a pizzára a tésztafogásokra, így lesz az íz igazi olaszos. A magyar konyha is sok paradicsomot használ, készítsünk ezzel a paradicsommal töltött paprikát, káposztát, paradicsomlevest.

Felbontás után hűtőben kell tárolni és 3 napon belül elfogyasztani.

További információk
Származási hely Olaszország
Töltő súly 800 g
Minőségét megőrzi 2027. dec. 31.
Összetevők hámozott San Marzano paradicsom, paradicsomlé.

Nincs kapcsolódó cikk