Mate Tea - Yerba Mate Tea

1 695 Ft
A Mate levelek természetes módon tartalmaznak 24 különféle vitamint és ásványi anyagot. Aminosavakból 15 féle található benne, ezenkívül antioxidánsokat, csersavat és nyomelemeket.
Elérhetőség: Készleten
Csak %1 maradt
Cikkszám
PL5282
Minőségét megőrzi
2026-12-22

A Yerba Mate teát egy Dél-Amerikában őshonos növény leveléből készítik. Az indiánok évszázadok óta fogyasszák, rituális szertartásszerűen. A Mate teának sok jó, az egészségünkre kedvező hatásokat tulajdonítanak.

A Mate levelek természetes módon tartalmaznak 24 különféle vitamint és ásványi anyagot. Aminosavakból 15 féle található benne, ezenkívül antioxidánsokat, csersavat és nyomelemeket. Idézzünk egy francia tudóst, aki kijelentette: "Nehéz még egy olyan növényt találni bárhol a világon, amely megegyezne a maté tápértékével, ami gyakorlatilag tartalmazza az összes, az élet fenntartásához szükséges vitamint”

Felhasználási javaslat: A leforrázott leveleket teaként fogyaszthatjuk, de ma már elterjedt kávégépekben való elkészítése is. Fogyasszuk melegen, de kihűlve is finom ital. Kombináljuk tejjel, mézzel, jégkockával, citromlével vagy mentával.

További információk
Származási hely Brazília
Minőségét megőrzi 2026. dec. 22.

Nincs kapcsolódó cikk