Kukorica keményítő

795 Ft
A Kukorica Keményítő a legkiválóbb alapanyag sűrítésre, szószok, mártások, krémek, főzelékek, krémlevesek készítésekor. Előnye, hogy nem csomósodik, és a végeredmény simább, selymesebb lesz. A kínai konyha szinte minden fogásához használja, a kukorica keményítőben megforgatott hús ropogósabb, kérgesebb, finomabb lesz, mint a natúr sült hús. Pudingok sűrítője, gyümölcsös piték gyümölcslevének megkötője. Amerikai módra sütött csirkehús panírjának az egyik fontos alapanyaga (a liszt mellett), ilyenkor meg is fűszerezik a keveréket.
Elérhetőség: Készleten
Csak %1 maradt
Cikkszám
LP000130
Minőségét megőrzi
2028-12-28

Kukoricából nyert teljesen természetes anyag, színtelen és szagtalan. Lisztérzékenyek fontos mindennapi alapanyaga a konyhában. A Kukorica Keményítő Műanyag Szórós Tároló utántöltésére is javasoljuk.

Felhasználási javaslat: Sűrítésre a legkiválóbb alapanyag, szószok, mártások, krémek, főzelékek, krémlevesek készítésekor. Előnye, hogy nem csomósodik, és a végeredmény simább, selymesebb lesz. A kínai konyha szinte minden fogásához használja, a kukorica keményítőben megforgatott hús ropogósabb, kérgesebb, finomabb lesz, mint a natúr sült hús. Pudingok sűrítője, gyümölcsös piték gyümölcslevének megkötője. Amerikai módra sütött csirkehús panírjának az egyik fontos alapanyaga (a liszt mellett), ilyenkor meg is fűszerezik a keveréket.

Elkészítési javaslat: keverd egy kis hideg vízbe, hogy egy közepes sűrűségű, tejszínszerű folyadékot kapj, ebben forgasd meg a sütnivalú húst, ebből keverj a sűrítendő ételbe, ami forraláskor sűrűsödik be igazán.

További információk
Származási hely Magyarország
Minőségét megőrzi 2028. dec. 28.

Nincs kapcsolódó cikk