A Kimchi talán a leghíresebb Koreai hozzávaló, melyet már időszámításunk előtt is készítettek. De akkor mi fán terem ez a finomság? Erjesztett/savanyított zöldségekből készül, rengeteg variációját készítik, mi egy sokoldalú, széles körben fogyasztott Kimchi-t forgalmazunk. Az ízét nem lehet egyszerűen leírni, kóstolni kell.
A Kimchi talán a leghíresebb Koreai hozzávaló, melyet már időszámításunk előtt is készítettek. De akkor mi fán terem ez a finomság? Erjesztett/savanyított zöldségekből készül, rengeteg variációját készítik, mi egy sokoldalú, széles körben fogyasztott Kimchi-t forgalmazunk. Az ízét nem lehet egyszerűen leírni, kóstolni kell. Gazdaságos kjiszerelésben.
Felhasználási javaslat: hagyományosan köret, de rengeteg felhasználási módja van, sőt magában fogyasztani is finom. Fehér, főtt rizshez keverve, kásák, levesek hozzávalója. Kimchi palacsintát is készítenek, és ragukba, pörköltekbe is teszik. Sült rizshez (Nasi Goreng) kiváló. De itt van egy pár ötlet mihez illik még nagyszerűen:
Tojásrántottához adva
Melegszendvicsbe a sajtra kanalazva
Főtt, kettévágott tojásra téve
Taco-ba, gyros-ba, tortillá-ba vagy döner kebab-ba kanalazva