Kendermag olaj - hidegen sajtolt - Bagoila

100 ml
1 495 Ft
A zöld csodaolaj. Nem összekeverendő a halucinogén indiai kenderrel, ezt az olajat hidegsajtolással, vetési kenderből nyerik, fogyasztása biztonságos. Oly sok a jótékony hatása szervezetünkre, hogy nehéz tömören összefoglalni.
Elérhetőség: Készleten
Cikkszám
NP1031
Minőségét megőrzi
2025-03-21
Elérhető mennyiség
7 db

A zöld csodaolaj, CBD olaj. Nem összekeverendő a halucinogén indiai kenderrel, ezt az olajat hidegsajtolással, vetési kenderből nyerik, fogyasztása biztonságos. Oly sok a jótékony hatása szervezetünkre, hogy nehéz tömören összefoglalni, de lássuk:

Gátolják a ráncok képződését, rugalmassá teszik a bőrt. sőt problémás bőr esetében is hatékonyan     használható (pattanás, sömör, ekcéma, stb.

Alfa-linolsav tartalma kimagasló, ami a szív- és érrendszeri betetgségek kialakulásának megelőzésében fontos, de a cukorbetegség kialakulásánál ugyanilyen jótékony hatású a fogyasztása.

Könnyen emészthető, bizonyítottan csökkenti a koleszterinszintet, daganattok kialakulását csökkenti, immunrendszer erősítő hatású.

Vitamintartalma A, B1, B2, B3, B6, C, D, és E. Ásványi anyag tartalma: kálcium, kálium, vas, magnézium.

Felhasználási javaslat: Hidegen a már megfőzött ételhez adjuk, soha ne hevítsük, melegítsük. Salátaöntet készíthetünk belőle, hideg ételekre csöpögtetve, pl. joghurt, zabkása, gyümölcssaláta, stb.

További információk
Származási hely Magyarország
Töltő súly 100 ml
Minőségét megőrzi 2025. márc. 21.

Nincs kapcsolódó cikk