Kacsasült Füszerkeverék - Lobo

50 g
495 Ft
A Távol-Keleti ízesítésű Sült Kacsa méltán világhírű, finom, ropogós bőrrel, belül szaftos, ...nyami. Ez a Fűszerkeverék jóval kifinomultabb, mint az egyszerű, sokak által használt Kínai Ötfűszeres Ízesítés. Használata föleg sütőben sült szárnyasoknál a legelőnyösebb, egészben vagy darabokban sültekhez. A Lobo fejlesztőkonyhája egy egészen különlegeset alkotott ezzel a keverékkel, Távol-Keletre hagszerelve, de mégis Európai zamatokkal.
Elérhetőség: Készleten
Cikkszám
HS16858
Minőségét megőrzi
2025-08-21
Elérhető mennyiség
7 db

A kínai ízesítésű Sült Kacsa méltán világhírű, finom, ropogós bőrrel, belül szaftos, ...nyami. Ez a Fűszerkeverék jóval kifinomultabb, mint az egyszerű, sokak által használt Kínai Ötfűszeres Ízesítés. Használata föleg sütőben sült szárnyasoknál a legelőnyösebb, egészben vagy darabokban sültekhez. A Lobo fejlesztőkonyhája egy egészen különlegeset alkotott ezzel a keverékkel, Távol-Keletre hagszerelve, de mégis Európai zamatokkal.

Felhasználási javaslat: Kacsa, Csirke, Pulyka sütött, grilletett vagy rostonsült módon elkészített, vagy más szárnyasok ízesítésére javasoljuk.

Elkészítési javaslat: Szórjuk az egész szárnyas mindkét oldalára és a belsejébe is egyenletesen az egész zacskó tartalmát. Ügyeljünk arra, hogy a szárnyas a mosás után szárazra legyen törölve, mielőtt megszórjuk ezzel a mix-szel. Hagyjuk a szárnyast pihenni, pácolódni legalább 1 órát, majd 190 C° fokon, 30 percenként megfordítva süssük készre. 

További információk
Származási hely Thaiföld
Töltő súly 50 g
Minőségét megőrzi 2025. aug. 21.
Összetevők cukor, só, fűszer- és gyógynövények (fokhagyma, mogyoróhagyma, citromnád, koriander, csillagánizy, galngálgyökér, édeskömény, római kömény, fahéj), E621, E150c (karamell), E110.

Nincs kapcsolódó cikk