Japán Curry Fűszerpaszta, csípős - AHG

50 g
895 Ft
a Curry Japán egyik legnépszerűbb étele. Az AHG főzőpasztái mindig a magas minőséget képviselik, ezzel a főzőkrémmel is így van, tele izgalmas ízekkel: méz, kardamom, chili, kurkuma, stb. Viszonylag csípős, de nem egy magyar ízlésének, mondhatnám kellemesen csíp.
Elérhetőség: Készleten
Cikkszám
HS16278
Minőségét megőrzi
2025-03-07
Elérhető mennyiség
18 db

Napjainkban a Curry Japán egyik legnépszerűbb étele. Általában rizzsel fogyasztják, de van amikor udon tésztával. Az AHG főzőpasztái mindig a magas minőséget képviselik, ezzel a főzőkrémmel is így van, tele izgalmas ízekkel: méz, kardamom, chili, kurkuma, stb. Viszonylag csípős, de nem egy magyar ízlésének, mondhatnám kellemesen csíp.

Felhasználási javaslat: Készítsünk belőle 20 perc alatt finom vacsit, használhatunk sertés-, marha- vagy csirkehúst, zöldségnek pedig hagyma, sárgarépa és krumpli a legmegszokottak, de fantáziénk szab határt a zöldségfelhasználásunknak, próbáljuk ki bátran szezonális zöldségekkel is.

Elkészítési javaslat: Hozzávalók: 1 tasak Japán Curry Főzőpaszta, 200 g hús, 440 ml víz, 250 g kockára vágott krumpli, 100 g apróra kockázott sárgarépa.

  • Hevíts olajat egy serpenyőben, dinszteld meg a hagymát és a sárgarépát
  • Öntsd fel a vízzel add hozzá a krumplit, a húst és forrald fel.
  • Főzd 15 percig, vagy amíg a zöldségek megpuhulnak. Keverd meg gyakran.
  • Keverj 2 ek lisztet vagy kukorica keményítőt ugyanennyi vízhez, és kevergetve csúrgasd bele a Curry-be.
  • Főzd, amíg sűrűsödni kezd, kb fél percig, és főtt rizzsel tálald
További információk
Származási hely Thaiföld
Töltő súly 50 g
Minőségét megőrzi 2025. márc. 7.
Összetevők hagyma, szójaolaj, só, barnacukor, víz, gyömbér, fokhagyma, méz, chilli, élesztő kivonat, hidrolizált növényi fehérje (szójabab, kukorica), feketebors, római kömény, koriander, kurkuma, fahéj, kardamom, E635, almasav.

Nincs kapcsolódó cikk