Keresés

recept termék 

Főmenü

Csak a külföldre is rendelhető termékek megjelenítése a webshopban:

Garancia és Szállítás

Ünnepi GLS szállítás:

Az Utolsó Megrendelés leadásásának a dátuma:  Dec 18 Szombat éjfél (Garantált Karácsonyi szállítással)

Kiszállítás GLS: legkésőbb December 23 Csütörtök

A December 19:e után bejövő rendeléseket megpróbáljuk teljesíteni, de nem garantáljuk a Karácsonyi szállítást, kivéve az ajándék termékeket (Sushi Szett, Grill, Gőzölő, stb), A sok fűszert tartalmazó rendeléseket biztosan csak az Újév után, Január 4-5-én kaphatják kézbe a vevőink.

Leltározás: December 29-30, Zárva tartunk.

Garancia vállalásunk:

Elérhetőségünk: 06 20-379 33 65, info[kukac]egzotikusfuszerek.hu

A minőségre mindenek felett odafigyelünk, csak is olyan nagykereskedésektől szerzünk be árukat, akiknek múltjuk van, megbízhatóak és a legmagasabb minőséget tudják biztosítani. 

A szállítás során megsérült csomag:  Az ilyen esetet azonnal jelezze felénk, hogy pótolhassuk az árukat. A kárigényt mi nyújtjuk be a GLS-nek. FONTOS!!! Fotózza le a törött küldeményt úgy, hogy látszódjon a címzett, és az összes sérült, törött áru egyenként. Ha van kárjegyzőkönyv, akkor azzal együtt juttassa el a fotókat hozzánk.

Ha valami kimaradt, vagy összetört a csomagban: (előfordul, emberek vagyunk)

-3000,- alatti értékben az áru árát visszafizetünk, szükségünk lesz egy bankszámlaszámra

-3000,- feletti értékű árut pótlólagosan utánaküldjük.

Fizetni Bankkártyával,

PayPal-lal (+3,5% extra költséggel, ennyivel többet számít fel a PayPal, mint a Bankkártya fizetés),

Előre utalással vagy

Kézbesítéskor készpénzben, utánvéttel (+260 Ft GLS költség mellett)  lehet.

Általános szállítási feltételek:

A rendeléseket 2-5 munkanapon belül feldolgozzuk, a megnövekedett forgalom miatt,  Csütörtökönként annyi csomagot adunk fel, amennyit bírunk, hogy péntekre megérkezzen a legtöbb áru. Ezek a feladási menetek csak akkor érvényesek, ha a megrendelt áruk között nincs raktárhiány (a rendszer figyelmeztet erre, ha valaki olyan árut szeretne rendelni, amelyik nincs raktáron), és ha túl sok rendelés érkezik egyszerre.

Kifelejtettél valamit a kosárból, megrendelheted utólag is fuvardíj nélkül, csak a szállítási módok közül válaszd a "Hozzáadás már beküldött rendeléshez" menüpontot. Ezt kb 24 óráig teheted meg, nehogy kimenjen a csomag az utólag rendelt termékek nélkül.

Mi az "Amit ma feladhatsz, ne halaszd holnapra" mottó szerint dolgozunk!

Szállítási díjak:  A GLS futárszolgálattal 2021-ra így alakulnak: A tényleges szállítási költség magasabb, mint ami itt fel van tüntetve. A szállítási költség egy részét átvállaljuk. 

A szállítás 20.000,- értékű rendelés esetén ingyenes (ha utánvéttel szeretnél fizetni, 260 Ft (Házhozszállítás) utánvét összeget kell fizetned, mert ez önköltség, ennyit kell a GLS futárszolgálatnak fizetnünk ezért a szolgáltatásért). Ezt elkerülheted, ha Bankkártyával, Előreutalással vagy PayPal-lal fizetsz. Az ingyenes szállítással tulajdonképpen 10% engedményt adunk a vásárlásodból.

  • GLS Csomagpontra szállítva (Térképes kereső), Bankkártyás, Előreutalásos fizetéssel 1090,-
  • GLS Csomagpontra szállítva PayPal-os fizetéssel 1190,- (Paypal költség +3,5%)
  • GLS Csomagpontra nem rendelhető utánvétes fizetéssel. 
  • Házhoz szállítva - Bankkártyás, Előreutalásos fizetéssel  1190,- 
  • Házhoz szállítva PayPal-os fizetéssel  1190,- (Paypal költség +3,5%)
  • Házhoz szállítva - utánvétes fizetéssel     1450,-   

Személyes átvételre Telephelyünkön, Remeteszőlősön, Sirály utca 27 szám alatt van lehetőség hétköznap 08.00-18.00 között, de ekkor is a webáruházban kell leadni a rendelést. Ez az átvételi lehetőség ingyenes, bankkártyával itt a helyszínen nem lehet fizetni, ezt a webáruházban a rendeléskor kell megtenni, ha ezzel szeretnél fizetni. Értesítünk telefonon, amikor a rendelésed kész és átvehető.

Európai szállítás: lásd "Szállítás Európába" menüt, a felső menüben.

Kérdezz minket! Kérdezz minket!