Keresés

recept termék 

Főmenü

Garancia és Szállítás

A GLS csomagpontokra jelenleg nem szállíthatunk, a legtöbb üzlet bezárt, kaotikus a helyzet. Kérem, válasszák a házhozszállítást, ahol lehetőség van az érintésmentes kézbesítésre.

A személyes átvétel Nagykovácsiban szünetel jelenleg, a járvány miatt.

A megnövekedett forgalmunk miatt nem biztos, hogy aznap fel tudjuk adni a csomagokat. A szállítási idő 1-3 nap jelenleg, de teljes erővel dolgozunk.

Friss fűszereket nem adunk fel pénteken, nehogy egy hétvégén át fonnyadjon, csak  akkor tesszük ezt, ha valaki kimondottan kéri.  

Garancia vállalásunk:

Elérhetőségeink: 06 20-94 58 200, 06 26-389 436.

A minőségre mindenek felett odafigyelünk, csak is olyan nagykereskedésektől szerzünk be árukat, akiknek múltjuk van, megbízhatóak és a legmagasabb minőséget tudják biztosítani. 

A garanciánk teljeskörű, mégpedig 15 munkanapon belül elállhatsz a vásárlástól a jogszabályok szerint, de mi ezt megduplázzuk: 30 napon belül visszaküldheted az ép csomagolású, fel nem bontott termékeket, és mi visszafizetjük az áru árát.

A szállítás során megsérült csomag:  Az ilyen esetet azonnal jelezd felénk, hogy pótolhassuk az árukat. A kárigényt mi nyújtjuk be a GLS-nek. FONTOS!!! Fotózza le a törött küldeményt úgy, hogy látszódjon a címzett, és az összes sérült, törött áru egyenként. Ha van kárjegyzőkönyv, akkor azzal együtt juttassa el a fotókat hozzánk.

Fizetni Bankkártyával, PayPal-lal, Előre utalással vagy a Kézbesítéskor készpénzben, utánvéttel (+260 Ft költség mellett)  lehet.

Általános szállítási feltételek:

A rendeléseket 1-2 napon belül feldolgozzuk, a forgalomtól függően, ha valakinek sürgősen, gyorsabban kell, jelezze a megrendeléskor. Csütörtökönként annyi csomagot adunk fel, amennyit bírunk, hogy péntekre megérkezzen a legtöbb áru. Ezek a feladási menetek csak akkor érvényesek, ha a megrendelt áruk között nincs raktárhiány (a rendszer figyelmeztet erre, ha valaki olyan árut szeretne rendelni, amelyik nincs raktáron), és ha túl sok rendelés érkezik egyszerre.

Pénteken nem adunk fel friss fűszereket tartalmazó rendeléseket, ne fonnyadjon egy raktárban több napon át.

Mi az "Amit ma feladhatsz, ne halaszd holnapra" mottó szerint dolgozunk!

Minimális rendelési határ: 1000 Ft

Szállítási díjak:  A GLS futárszolgálattal 2019-ra így alakulnak: A tényleges szállítási költség magasabb, mint ami itt fel van tüntetve. A szállítási költség egy részét átvállaljuk. 

A szállítás 17.500,- értékű rendelés esetén ingyenes (ha utánvéttel szeretnél fizetni, 260 Ft (Házhozszállítás) utánvét összeget kell fizetned, mert ez önköltség, ennyit kell a futárszolgálatnak fizetnünk ezért a szolgáltatásért). Ezt elkerülheted, ha Bankkártyával, Előreutalással vagy PayPal-lal fizetsz. Az ingyenes szállítással tulajdonképpen 10% engedményt adunk a vásárlásodból.

  • GLS Csomagpontra szállítva (Térképes kereső), Bankkártyás, Előreutalásos vagy PayPal-os fizetéssel 1090,-
  • GLS Csomagpontra nem rendelhető utánvétes fizetéssel.  
  • Házhoz szállítva - Bankkártyás, Előreutalásos vagy PayPal-os fizetéssel  1190,- 
  • Házhoz szállítva - utánvétes fizetéssel     1450,-   

Személyes átvételre Nagykovácsiban, a Kossuth L. utca 40 sz. alatt, a Tandem Kávézóban van lehetőség, de ekkor is a webáruházban kell leadni a rendelést, ami általában aznap átvehető. Ez az átvételi lehetőség ingyenes, kivéve, ha ott szeretne fizetni a vevő, ekkor 150,- díjat számolunk fel, és bankkártyával itt nem lehet fizetni.

Európai szállítás: lásd "Szállítás Európába" menüt, a felső menüben.

Kérdezz minket! Kérdezz minket!