Keresés

recept termék 

Főmenü

Garancia és Szállítás

Garancia vállalásunk:

Elérhetőségünk: 06 20-379 33 65, info[kukac]egzotikusfuszerek.hu

A minőségre mindenek felett odafigyelünk, csak is olyan nagykereskedésektől szerzünk be árukat, akiknek múltjuk van, megbízhatóak és a legmagasabb minőséget tudják biztosítani. 

A szállítás során megsérült csomag:  Az ilyen esetet azonnal jelezd felénk, hogy pótolhassuk az árukat. A kárigényt mi nyújtjuk be a GLS-nek. FONTOS!!! Fotózza le a törött küldeményt úgy, hogy látszódjon a címzett, és az összes sérült, törött áru egyenként. Ha van kárjegyzőkönyv, akkor azzal együtt juttassa el a fotókat hozzánk.

Ha valami kimaradt a csomagból: (előfordul, emberek vagyunk)

-3000,- alatti értékben az áru árát visszafizetünk, szükségünk lesz egy bankszámlaszámra

-3000,- feletti értékű árut pótlólagosan utánaküldjük.

Fizetni Bankkártyával,

PayPal-lal (+3,5% extra költséggel, ennyivel többet számít fel a PayPal, mint a Bankkártya fizetés),

Előre utalással vagy

Kézbesítéskor készpénzben, utánvéttel (+260 Ft GLS költség mellett)  lehet.

Általános szállítási feltételek:

A rendeléseket 1-2 munkanapon belül feldolgozzuk, a forgalomtól függően, ha valakinek sürgősen, gyorsabban kell, jelezze a megrendeléskor. Csütörtökönként annyi csomagot adunk fel, amennyit bírunk, hogy péntekre megérkezzen a legtöbb áru. Ezek a feladási menetek csak akkor érvényesek, ha a megrendelt áruk között nincs raktárhiány (a rendszer figyelmeztet erre, ha valaki olyan árut szeretne rendelni, amelyik nincs raktáron), és ha túl sok rendelés érkezik egyszerre.

Pénteken nem adunk fel friss fűszereket tartalmazó rendeléseket, ne fonnyadjon egy raktárban több napon át.

Kifelejtettél valamit a kosárból, megrendelheted utólag is fuvardíj nélkül, csak a szállítási módok közül válaszd a "Hozzáadás már beküldött rendeléshez" menüpontot. Ezt kb 24 óráig teheted meg, nehogy kimenjen a csomag az utólag rendelt termékek nélkül.

Mi az "Amit ma feladhatsz, ne halaszd holnapra" mottó szerint dolgozunk!

Szállítási díjak:  A GLS futárszolgálattal 2021-ra így alakulnak: A tényleges szállítási költség magasabb, mint ami itt fel van tüntetve. A szállítási költség egy részét átvállaljuk. 

A szállítás 20.000,- értékű rendelés esetén ingyenes (ha utánvéttel szeretnél fizetni, 260 Ft (Házhozszállítás) utánvét összeget kell fizetned, mert ez önköltség, ennyit kell a GLS futárszolgálatnak fizetnünk ezért a szolgáltatásért). Ezt elkerülheted, ha Bankkártyával, Előreutalással vagy PayPal-lal fizetsz. Az ingyenes szállítással tulajdonképpen 10% engedményt adunk a vásárlásodból.

  • GLS Csomagpontra szállítva (Térképes kereső), Bankkártyás, Előreutalásos fizetéssel 1090,-
  • GLS Csomagpontra szállítva PayPal-os fizetéssel 1190,- (Paypal költség +3,5%)
  • GLS Csomagpontra nem rendelhető utánvétes fizetéssel. 
  • Házhoz szállítva - Bankkártyás, Előreutalásos fizetéssel  1190,- 
  • Házhoz szállítva PayPal-os fizetéssel  1190,- (Paypal költség +3,5%)
  • Házhoz szállítva - utánvétes fizetéssel     1450,-   

Személyes átvételre Telephelyünkön, Remeteszőlősön, Sirály utca 27 szám alatt van lehetőség hétköznap 08.00-18.00 között, de ekkor is a webáruházban kell leadni a rendelést. Ez az átvételi lehetőség ingyenes, bankkártyával itt a helyszínen nem lehet fizetni, ezt a webáruházban a rendeléskor kell megtenni, ha ezzel szeretnél fizetni. Értesítünk telefonon, amikor a rendelésed kész és átvehető.

Európai szállítás: lásd "Szállítás Európába" menüt, a felső menüben.

Kérdezz minket! Kérdezz minket!