Kategóriák
Thaiföldi Tom Yum Leves

Az alábbi konyhákra jellemző:

4 fő
15 perc
könnyű




Hozzávalók
Tom Yum leves:









Elkészítés
Thaiföld leghíresebb levese, mindenféle "jaj, ez lehetetlen megcsinálni" nélkül. Nem kell mást tenned, mint hazafelé beugrani a legközelebbi közértbe, megvenni a friss hozzávalót (mélyhűtött garnéla rák), a többit itt meg tudod vásárolni, és az egész gyerekjáték.
- Határozd el, hogy vízzel, vagy csirkehús alaplével (maradék, szűrt húsleves) akarod készíteni. Bármelyiket választottad, forrald fel és add hozzá a Tom Yum AHG Fűszerpasztát, majd keverd jól meg.
- Ha szárított Shiitake gombát szeretnél használni, akkor dobj 3-4 egész, szárított Shiitake gombát forrásban lévő vízbe, és főzd legalább 8 percig, majd szeleteld fel.
- Dobd bele a garnéla rákokat és a Shiitake szeletelt gombát. Forrald fel.
- Tálalás előtt ízesítsd szója szósszal, vagy halszósszal.
- Díszítsd friss koriander zölddel, friss karikázott chilivel.
Jó étvágyat!
Receptek, amelyek érdekelhetnek:
hírlevél feliratkozás
Loading...
Keresés
Loading...
Loading...