Kategóriák
Teriyaki Grill Csirke

Az alábbi konyhákra jellemző:

4 fő
90 perc
közepes




Hozzávalók
Teriyaki Csirke:









Elkészítés
Egyszerűen fenomenális, autentikus japán ízvilág! És még csak nem is nagy ördöngösség elkészíteni. Pár hozzávaló, és elkápráztathatod szeretteidet ezzel a fogással. Nálam mindig beválik.
Hogyan készítsd?
- Keverd össze a Teriyaki szószt, a Szója szószt, a barna nádcukrot, a szezámolajat, a fokhagymát és a gyömbérport egy keverőtálban.
- Tedd bele a csirkedarabokat, jól forgasd körbe, és hagyd állni legalább 1 órát. (a legjobb egy északára a hűtőbe tenni). Miután kivetted a marinádból töröld szárazra a csirkedarabokat.
- Öntöttvas grill serpenyőben süsd meg a csirkét, a jó eredmény érdekében elősütheted a sütőben, hogy biztosan átsüljön a csirkehús.
- Tálald japán Soba tésztával (hajdina tészta), és zsenge zöldborsóhüvelyekkel, vagy zöld ceruzababbal, majd szórd meg szezámmaggal.
Jó étvágyat!
forrás: www.delish.com
Receptek, amelyek érdekelhetnek:
hírlevél feliratkozás
Loading...
Keresés
Loading...
Loading...