Kategóriák
Shoyu Ramen Leves, egyszerűen

Az alábbi konyhákra jellemző:

2 fő
30 perc
könnyű





Hozzávalók
Ramen leves:
















Elkészítés
Ez a japán Ramen leves a sokfajta Ramen levesek egyike, később bemutatok másikakat is, mert a japán levesek nemcsak finomak, de egészségesek is, többek között a tengeri algától. Nem kell megijedni tőle, viszonylag könnyű elkészíteni.
Hogyan készítsd?
- Hevíts szezámolajat egy mély serpenyőben, add hozzá a fokhagymát és a gyömbért, majd öntsd bele a csirkehúslevest, forrald fel.
- Add hozzá a sót, cukrot, szójaszószt, a mungbab csírát, a bambuszrügyet, és forrald fel megint. Vedd le a tűzről, és szórd bele a wakame-t, áztasd, hogy dagadjon és szép zöld színe legyen.
- A tányérokba tedd a száraz, kínai gyorstésztát, helyezd rá a főtt sonka szeleteket, és öntsd rá a forró levest, takard le egy másik tányérral, és hagyd a tésztát dagadni pár percig.
- Mielőtt tálalod, szórd rá a póréhagyma karikákat, és tedd bele a félbevágott tojást, és ízesítsd rizsecettel ízlésed szerint.
Jó étvágyat!
Receptek, amelyek érdekelhetnek:
hírlevél feliratkozás
Loading...
Keresés
Loading...
Loading...